/ Fysio-experts - LOCATIE ALPHEN AAN DEN RIJN

FYSIO-EXPERTS LOCATIE ALPHEN AAN DEN RIJN

Fysio-Experts locatie Alphen aan den Rijn

Onze praktijk is gevestigd op de Concertweg 1A in Alphen aan den Rijn.  Het pand is goed toegankelijk voor mindervaliden. Onze locatie in Alphen aan den Rijn is gevestigd in een zeer gerenommeerde sportclub. Hier wordt o.a. door (inter) nationale trainers van Les Mills les gegeven en zijn de oprichters van het concept Crossbox gevestigd. De Hitgym straalt een passie voor sport uit. In de locatie Alphen is er een enorme variëteit aan trainingsmogelijkheden waar we gebruik van kunnen maken.  

 

Waar richt de locatie Alphen zich op? 

Op de locatie Alphen worden allerlei soorten klachten behandeld, variërend van enkelletsel tot voorste kruisband revalidatie. Maar uiteraard is onze focus ook gericht op sportbegeleiding en sportrevalidatie, geheel passend bij de locatie zelf. Er is een behandelruimte, prachtige mogelijkheden tot trainen en diverse meetapparatuur aanwezig. Zowel sporters van de Hitgym als mensen die niet sporten, of ergens anders sporten zijn van harte welkom!

  

Wie werken er op de locatie Alphen?

In Alphen aan den Rijn werken Erik Thoomes, Laurie de Rooij en Bart Kooter

 

Wat zijn de openingstijden 

Op de locatie in Alphen aan den Rijn zijn we in de ochtend (van 08.30 tot 11.30) en avond (van 17.00 tot 21.00 of 22.00) aanwezig, maar niet in het weekend. 

 

Hoe kom ik bij de fysio in Alphen aan den Rijn?

Klik op onderstaand kaartje om de routeplanner in beeld te krijgen. 

 

Praktische zaken 

Je kunt gewoon aan de bar plaatsnemen, je wordt vanzelf opgehaald door de therapeut. Wil je graag een afspraak maken en ben je in de club, maar zie je ons niet? Bel dan gewoon even naar ons telefoonnummer of laat een briefje achter bij Sandra. 

 

 

Spacer