/ Fysio-experts - PAND EN TOEGANKELIJKHEID

PAND EN TOEGANKELIJKHEID

Fysio-Experts op de Rijndijk 137 in Hazerswoude Rijndijk

Onze praktijk is gevestigd op de Rijndijk 137 in Hazerswoude Rijndijk, onze patiënten komen echter ook uit Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude Dorp, Alphen aan den Rijn en omstreken. Het pand is goed toegankelijk voor mindervaliden. Aan de voorzijde van het pand is een minder valide ingang, alle andere patiënten kunnen gebruik maken van de hoofdingang welke aan de achterzijde te vinden is.

 

Het pand waar wij in werken, is een prachtig monumentaal pand uit de late jaren 1800 en was een schoolgebouw. Wij hebben dit gebruikt ter inspiratie en hebben een sfeer gecreëerd met moderne en oude elementen. Maak kennis met onze reken, taal, aardrijkskunde, handvaardigheid en biologie "lokalen" maar uiteraard ook met de gymzaal.

 

Er zijn twee wachtkamers aanwezig, bij de ingang hangt een bord waarop je kunt zien wie waar werkt en in welke wachtkamer je kunt plaatsnemen. In principe hoor je bij het maken van de eerste afspraak of je boven of beneden plaats kunt nemen. Indien het moeilijk is om de trap te nemen is het verstandig om dit aan te geven bij het telefonisch gesprek, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. In de wachtkamer staat koffie en thee en er is een gratis wifi netwerk aanwezig.

 

Fysio-Experts op concertweg1a in Alphen aan den Rijn

Deze locatie is gevestigd in het pand van de Hitgym/Crossbox en ideaal voor sporters. Er is veel ruimte om individueel functioneel te trainen. Daarnaast is er een behandelruimte en meetapparatuur aanwezig. Het pand is goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Rijndijk hazerwoude alphen aan den rijn Koudekerk

Spacer