/ Fysio-experts - VISIE FYSIO-EXPERTS

FYSIO-EXPERTS; ZORG DIE ER TOE DOET!

Een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk 

FYSIO-EXPERTS is een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk voor therapie en diagnostiek. Onze praktijk FYSIO-EXPERTS is al meer dan 30 jaar actief in Rijnwoude en is sociaal betrokken bij de inwoners van o.a. Hazerswoude en Koudekerk, maar ook Alphen aan den Rijn. Het is ons doel om de best mogelijke zorg te bieden. Wij vinden kwaliteit, flexibiliteit en zorg op maat enorm belangrijk. 

 

Kwaliteit

Ervaring, deskundigheid en zorg op maat staan bij ons centraal.  Onze praktijk is gewaardeerd met het PLUS en HKZ predikaat, hiermee is onze hoge kwaliteit van zorg erkent. 

FYSIO-EXPERTS, de naam zegt het eigenlijk al. Wij zijn experts binnen de fysiotherapie. Wij houden van ons vak en we willen mensen graag helpen met zo goed mogelijk bewegen en in beweging blijven. Dat is dan ook de reden dat wij altijd op zoek zijn naar verbetering en ons willen blijven ontwikkelen. Wij zijn zeer ervaren en hebben verschillende specialisaties in huis. Binnen ons team zijn er docenten fysiotherapie aanwezig en onze expertise is bekend bij collega's, wij geven dan ook bij- en nascholing aan collega fysiotherapeuten. Het gebeurd zeer regelmatig dat mensen worden doorverwezen die buiten onze regio wonen, bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam, Katwijk, Leiderdorp etc. Binnen FYSIO-EXPERTS zullen we altijd op zoek gaan naar de beste zorg voor jou. 

 

Gerichte fysiotherapie

Het FYSIO-EXPERTS TEAM bestaat uit betrokken fysiotherapeuten, sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten en een kinderfysiotherapeut die jou willen begeleiden. Wij hebben uitgebreide kennis op vele vlakken zoals hoofdpijn, duizeligheid, kaakklachten, nek- en rugpijn, de schouder, maar ook chronische aandoeningen zoals diabetes, hartaandoeningen en COPD, maar ook van neurologische aandoeningen als Parkinson en MS. We zullen altijd op zoek gaan naar de beste weg naar herstel voor jouw klacht. Alle therapeuten hebben hun eigen aandachtsgebieden en expertise, maar daarnaast is een persoonlijke "klik" natuurlijk van groot belang. Ieder mens is anders en wij leveren dan ook zorg op maat.

 

Persoonlijk maatwerk

Ons doel is jouw doel! Of je nu hulp zoekt puur en alleen om van je pijn af te komen, of omdat je een bepaalde activiteit niet meer uit kunt voeren, wij zullen ernaar streven ons behandelplan af te stemmen op dat wat jij belangrijk vindt. We zullen je helpen om er bijvoorbeeld achter te komen wat ervoor zorgt dat je de concentratie mist op je werk omdat je niet meer langdurig achter de computer kunt zitten vanwege de pijn in jouw nek. Of wanneer je aangeeft dat je problemen hebt met het optillen van je kind, of niet meer kunt tennissen vanwege krachtverlies in je arm, wat jouw probleem ook is, wij zullen je zo goed mogelijk helpen. Juist omdat wij ons realiseren dat bewegen en het niet meer volledig kunnen bewegen zo belangrijk is en zoveel impact heeft op het leven willen wij ons blijven verbeteren en experts zijn in dat wat wij doen!

 

Samenwerken

Bij ons staat jouw herstel of revalidatie centraal, met jouw persoonlijke doelen. Om die te kunnen bereiken proberen we toegankelijk te zijn voor iedereen, ruime openingstijden aan te bieden, onze kennis te blijven verbeteren, te innoveren, te luisteren naar de behoeften van patiënten of patiëntverenigingen en om nauwe contacten aan te houden met alle betreffende deskundigen. We nemen deel aan diverse netwerken, we hebben directe lijnen met de huisartsen, de assistenten, de praktijkondersteuners, specialisten in het ziekenhuis (met name het Alrijne ziekenhuis en het LUMC), maar ook het consultatiebureau, de verloskundigen en bijvoorbeeld het bekkenexpertise centrum.

 

Flexibiliteit

Wij hanteren zeer ruime openingstijden: maandag tot donderdag van 06.30 tot 21.00, vrijdag van 06.30 tot 18.00 en zaterdag van 09.00-12.00. Op deze manier kun je eigenlijk altijd bij ons terecht, of je nou onregelmatige werktijden hebt, naar school moet of sportwedstrijden hebt, er is vrijwel altijd een mogelijkheid. We proberen zo snel mogelijk een eerste afspraak met je te plannen, zodat je snel eer start kunt maken met je behandelproces.

Daarnaast hebben we een behandelruimte in Alphen aan den Rijn.

 

FYSIO-EXPERTS IS PLUS PRAKTIJK EN HKZ GECERTIFICEERD

Wat is een pluspraktijk?

Wij zijn al sinds enkele jaren een plus praktijk. Wij streven hoge kwaliteit na en vinden het belangrijk dat we op alle fronten transparant en hoog kwalitatief te werk gaan. We hebben ons dan ook al meerdere malen laten auditeren. Een onafhankelijk audit bureau komt dan een controle uitvoeren welke gericht is op bedrijfsvoering (veiligheid, toegankelijkheid, bedrijfsbeleid, samenwerkingsprogramma's, innovatie etc.) maar ook op patiënttevredenheid, efficiëntie en inhoud.

Het plus certificaat geeft onder andere aan dat wij specifiek te werk gaan, de patiënt staat centraal en na een uitvoerig onderzoek, komt er een behandelplan op maat. Daarnaast wordt er bijvoorbeeld gekeken of er gebruik gemaakt wordt van de laatste wetenschappelijke inzichten en of de behandelingen efficiënt zijn.

Wij zijn door alle zorgverzekeraars benoemd tot plus praktijk, zij geven ons hierdoor een hogere vergoeding, waardoor innovatie en kwaliteitsborging beter te realiseren blijft. Patiënten krijgen (afhankelijk van de zorgverzekeraar) soms meer behandelingen vergoedt, of krijgen bijvoorbeeld (een gedeelte van) een medisch fitness programma vergoedt doordat wij deze status hebben behaald.

Wij zijn dan ook zeer trots dat wij wéér met vlag en wimpel geslaagd zijn voor de plus-audit. Op dit moment zijn wij de enige praktijk in Hazerswoude Rijndijk die plus praktijk zijn.

 

Veiligheid

We hebben een AED en een kinder-AED in de praktijk. Alle therapeuten hebben BHV gevolgd. 

 

Wij houden van ons vak en van bewegen. Mensen in beweging houden, krijgen of meenemen is dan ook waar werken. Fysio-Experts levert fysiotherapie, manuele therapie, sportfysio, psychosomatische fysiotherapie, revalidatie training en specifieke diagnostiek. Patiënten komen voornamelijk uit Zuid holland en Noord hollwij voor werken. and. Wij zijn gevestigd in Hazerswoude, mensen uit de omliggende gebieden (Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Leiderdorp, Koudekerk, Benthuizen, Boskoop, Zoeterwoude, Zoeterwoude-Dorp) maken het meeste gebruik van onze diensten.

Spacer