/ Fysio-experts - ROOS

 

Informatie over Roos Timmermans

Roos is fysiotherapeut en oedeemtherapeut. Zij is zeer ervaren in het begeleiden van mensen met beperkingen in hun dagelijks leven. Zij helpt mensen met chronische klachten op een zeer unieke en persoonlijke manier. Ze is gespecialiseerd in zelfstandigheidstraining en dansante therapie, maar haar kracht ligt met name in het zien van mogelijkheden en haar enthousiaste manier van stimuleren. Ze gaat persoonlijk te werk, analyseert het probleem en kijkt naar de mogelijkheden. 

Roos is bij uitstek in staat om mensen te helpen beter te functioneren in hun dagelijks leven. Roos komt bijvoorbeeld aan huis langs om de situatie in kaart te brengen en samen te bekijken waar er verbeterpunten liggen, of er valrisico is etc (bijvoorbeeld na een operatie). Wanneer er problemen zijn in de thuissituatie is er niets logischer dan juist naar die situatie te kijken. Neem gerust contact op met Roos wanneer je problemen ervaart in je thuissituatie, of bijvoorbeeld voor één van je ouders.

Ze behandelt daarnaast met name patiënten met chronische klachten, zoals Parkinson (Parkinsonnet), MS (MS ZorgNederland), Centraal neurologische aandoeningen (bv CVA), FNS (Functioneel Neurologische Stoornis) en oncologie patiënten en volgt daar aanvullende scholing voor. Roos is daarnaast oedeem therapeut. Roos geeft FYSIO-FIT lessen.

Roos heeft de sportopleiding (CIOS) gedaan en een achtergrond in atletiek en doet momenteel aan tennis. 

Spacer