/ Fysio-experts - KOSTEN & BENODIGDHEDEN

KOSTEN EN BENODIGDHEDEN

Tarieven

De Fysio-Fit lessen zijn groepstrainingen onder begeleiding, de kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Zelfstandig trainen vindt in principe in de ochtend tussen 07.00 en 09.00 plaats, indien andere tijden gewenst zijn zal dit in overleg plaats vinden i.v.m. de beschikbaarheid van de zaal. De medische fitness is voor een afgebakende periode, met een duidelijk begin en eind. De kosten hiervoor zijn regelmatig te verhalen op de verzekering. Nadat deze periode van 3 maanden voorbij is kan er een abonnement worden afgesloten op eigen kosten.

 

Groepstraining

ÉÉN KEER PER WEEK

FYSIO-FIT:  € 37,00 per maand (automatische incasso) of € 114,50 per 3 maanden (rekening)*

FYSIO-HIT:  € 37,00 per maand (automatische incasso) of € 114,50 per 3 maanden (rekening)*

 

TWEE KEER PER WEEK

FYSIO-FIT EVENTUEEL I.C.M. FYSIO-HIT:  € 61,00 per maand (automatische incasso) of € 185,25 per 3 maanden (rekening)*

 

* doorlopend

 

Benodigdheden

Makkelijk zittende kleding, handdoek, binnenschoeisel en een flesje water.

 

Het hele jaar door

In principe gaan de trainingen het hele jaar, met uitzondering van nationale feestdagen. In de periode tussen kerst en oud en nieuw is er in het algemeen geen training, maar kun je de training op een ander moment inhalen indien gewenst. 

 

Verhinderd of uitgeschakeld

Indien je een keer verhinderd bent kun je overleggen met je begeleider of je op een ander moment, bij een ander groep kunt aansluiten. Als je te maken krijgt met langdurige uitval (zoals een medische ingreep) da kun je je abonnement in overleg tijdelijk stop zetten, geef dit aan bij je begeleider en mail het even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Opzegging

Indien je een doorlopend abonnement hebt en je wil opzeggen kun je per mail opzeggen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een medisch fitness abonnement loopt 3 maanden door en loopt vanzelf af. Je kunt uiteraard aangeven aan je begeleider dat je door wil gaan met een vast/doorlopend abonnement. 

Spacer