/ Fysio-experts - FYSIO-EXPERTS DIGITAAL

FYSIO-EXPERTS DIGITAAL

FYSIO-EXPERTS is een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk voor therapie en diagnostiek. Ervaring, deskundigheid en zorg op maat staan bij ons centraal. Wij houden van ons vak en willen mensen graag helpen met zo goed mogelijk bewegen en in beweging blijven, dat geldt ook in deze moeilijke tijd. Wij hebben altijd gewerkt met digitale middelen, zijn altijd bezig geweest met innovatie en we hebben veel ervaring en kennis in huis. Hierdoor kunnen we vaak ook een hoop voor je betekenen op afstand. 

 

E-CONSULTS

E-consults zijn ideaal wanneer je niet naar onze praktijk kunt komen, bijvoorbeeld wanneer je net uit het ziekenhuis bent gekomen of erg kwetsbaar bent (bijvoorbeeld chemo/immunotherapie) en er sprake is van een griepepidemie. Maar ook mensen die van erg ver komen (wij zien mensen uit heel Nederland), kunnen er voor kiezen om een deel van het behandeltraject op afstand te doen. 

 

Wat is een e-consult en hoe werkt het?

Wij maken gebruik van een beveiligd systeem om e-consults uit te voeren. Het enige dat je nodig hebt is een telefoon/iPad/laptop/pc met camera. In principe maken we gebruik van het programma Physitrack en indien nodig van WeSeeDo. Het is o.a. mogelijk om een intake te doen op deze manier, waarbij de klachten middels een gesprek in kaart worden gebracht en er wat testjes worden gedaan. Je therapeut kan hierna uitleggen wat er aan de hand is, hoe lang het ongeveer kan duren, en wat je zelf kunt doen om je klachten te verminderen etc. Ook bestaande behandeltrajecten kunnen doorgaan via deze e-consults. Je kunt overleggen met je therapeut, je krijgt adviezen en persoonlijke oefeningen. Je therapeut kan kijken of je de oefeningen goed doet en kan ook meekijken hoe de thuissituatie is. Wil je weten hoe dat er praktisch uit ziet? Klik dan op deze link.  

 

 

JE EIGEN APP

Super handig en enorm mooi is de eigen app. Wij zorgen er voor dat je niet alleen bij ons op de praktijk persoonlijke aandacht, tips, adviezen enz. krijgt, maar dat je ook thuis optimaal verder kunt. Via deze app geven we je persoonlijke adviezen, kun je onze eigen gemaakte voorlichtingsfilms bekijken en krijg je gepersonaliseerde oefeningen. Je kunt je resultaten bijhouden en inkijken en inzien bij welke oefeningen je bijvoorbeeld pijn hebt. Ook kunnen we binnen de app beveiligd "chatten" een hele handige manier om een korte vraag te kunnen stellen en we kunnen een videoconsult houden. Op deze manier halen we het meeste uit jouw revalidatie, persoonlijk en efficiënt. Download de Physiapp in de Apple of Google store en ontvang je persoonlijke code via jouw therapeut. 

  

 

GROEPSCONTACT

Sinds enige tijd hebben we software tot onze beschikking die de mogelijkheid geeft om op een professionele manier contact te hebben met verschillende mensen tegelijk, bijvoorbeeld een fitnessgroep die samen traint. 

Tijdens een online groepsafspraak zie je je groepsgenoten en therapeut live in beeld. De therapeut geeft oefeningen en kijkt mee hoe jullie aan het bewegen zijn. Dit geeft de mogelijkheid tot persoonlijke feedback, gevarieerde training en groepscontact. Je therapeut stuurt je via de mail een uitnodiging om deel te nemen aan deze training. Vervolgens download je automatisch de app en log je in bij de groepstraining. Je moet de app toestemming geven tot je camera en microfoon om de training met geluid te kunnen volgen en voor je groepsgenoten zichtbaar te zijn (join with audio en join with video). Wanneer je dat niet wilt, kun je nog steeds meekijken en dus mee doen met de training. 

Hoe ziet een digitale groepstraining er praktisch uit?

 

OEFENINGEN VIA YOUTUBE

We hebben een eigen YouTube kanaal waar voorlichtingsfilmpjes, work-outs en oefeningen op staan, klik hier om daar te komen. 

We proberen zo snel mogelijk een eerste afspraak met je te plannen, zodat je snel een start kunt maken met je behandelproces. Als je contact met ons wil opnemen klik dan hier.

 

Spacer