/ Fysio-experts - LAURIE

Informatie over Laurie de Rooij

Laurie is fysiotherapeute en psychosomatisch fysiotherapeute. Laurie is van nature heel erg geïnteresseerd in mensen, hun karakter en in wat hen beweegt. Zij is heel goed in staat om écht te luisteren en probeert met een persoonlijke benadering het maximale te bereiken. Ze probeert er bijvoorbeeld samen met jou achter te komen of er factoren zijn die zorgen dat het herstel minder snel gaat dan gewenst, of waarom ontspannen zo moeilijk is. Laurie helpt graag mee om een goede balans te vinden tussen belasting en belastbaarheid, maar ook tussen spanning en ontspanning. Zij kijkt naar de fysieke beperkingen en dat waar daar invloed op heeft. Laurie heeft tevens een module gevolgd om kinderen/adolescenten te begeleiden bij psychosomatische klachten.

 

Zij is gespecialiseerd in orthopedische revalidatie, zo begeleidt zij mensen die een nieuwe heup of nieuwe knie hebben gekregen, een bot hebben gebroken of bijvoorbeeld aan de meniscus of voorste kruisband zijn geopereerd. Zij vindt het heel leuk om mensen te begeleiden, zowel individueel als in groepen. Zij begeleidt o.a. mensen die last hebben van slijtage (artrose) of bijvoorbeeld een reumatische aandoening. 

 

Indien gewenst gebruikt Laurie medical taping. Daarnaast geeft Laurie FYSIO-FIT lessen en medische fitness. Laurie houdt van paardrijden. 

Spacer