/ Fysio-experts - MEDISCHE FITNESS

CURSUS MEDISCHE FITNESS

Medische Fitness is een speciaal programma dat 3 maanden duurt, je krijgt een gezondheidscheck, een persoonlijk trainingsprogramma en je komt 2 keer per week een uur sporten. Dit programma is bij uitstek geschikt voor mensen die behandeld zijn vanwege fysieke klachten of een blessure en bijvoorbeeld nog niet sterk, of fit genoeg zijn, of die nog veel onzekerheid ervaren. Wij zijn de enige praktijk in Hazerswoude, Koudekerk en Alphen aan den Rijn, waarbij dit programma vergoed wordt door o.a. Zilveren Kruis.

Kosten: Wanneer je verzekerd bent bij Zilveren Kruis (of Agis) krijg je deze cursus wellicht vergoed, controleer dit in het onderdeel "vergoedingen" op de website van Zilveren Kruis. Je krijgt als Zilveren Kruis klant sowieso 20% korting op deze cursus, je betaalt dan € 135,00 i.p.v. €168,75.

Ook andere zorgverzekeraars vergoeden medische fitness afhankelijk van jouw pakket, zo vergoedt Zorg en Zekerheid afhankelijk van je pakket ook 100%, omdat wij een twee sterren praktijk zijn. Je kunt altijd met ons en je zorgverzekeraar overleggen t.a.v. de vergoedingen.

 

Je kunt contact opnemen met Erik Thoomes, Marloes Thoomes-de Graaf of Willem van Wieringen om mee te doen aan de medische fitness (071-740 0 840), samen kunnen jullie dan kijken welke groep het beste aansluit.

 

Medische fitness gericht op specifieke aandoeningen

Er zijn medische fitness groepen die speciaal gericht zijn op bepaalde aandoeningen COPD/astma, coronaire hartziekten, osteoporose, artrose, diabetes en oncologie. We noemen deze groepen beweegzorg-groepen, hier zijn specifieke programma's voor opgesteld, om informatie te vinden over een groep die op jouw aandoening gericht is kun je onder de knop beweegzorg kijken.  

 

 

medische fitness 

 

Spacer